Те това е резултатът от Промяната, другарки и другари! Перифразираната поговорка

...
Те това е резултатът от Промяната, другарки и другари! Перифразираната поговорка
Коментари Харесай

Евродепутатът Асим Адемов: Тези шарлатани Кирил Петков и Асен Василев върнаха в страната ни Рашков и Рашковщината

Те това е резултатът от Промяната, другарки и приятели! 
Перифразираната сентенция през днешния ден ще звучи по следния метод - Пременила се Промяната, погледнала се - отново е Подмяната!
А годината е 2023...когато светът мисли по кое време да изпрати човек на Марс, когато хората употребяват към този момент изкуствения разсъдък, ние към момента се борим с комунистическия разсъдък!
Рашков е лицето на Промяната, предстоящият и програмиран резултат от Програмираната Промяна, заложена от комунистическия разсъдък.
И към този момент е на ход идната разумна стъпка на този разсъдък - коалиция сред Политическа партия и Демократична България.
Какво по-логично от това, след толкоз години на преход, да се прегърнат, например един комунистически следовател като Бойко Рашков и един комунистически прокурор като Атанас Атанасов. Политически вид на тв предаването " Като две капки вода ". 
Това е резултатът, който не мога да простя на Промяната. Аз и свободомислещите хора от моето потомство си отдадохме младините, с цел да може България да бъде част от свободния свят, да бъде член на Европейски Съюз. За да може младите след нас да имат опцията да пътуват свободно по Европа и света, да работят и учат в европейски университети.
И те в действителност се възползваха, от дълго време пътуват по света и учат в университети отвън България. Но за признателност някои от тях, като тези " шарлатани " Кирил Петков и Асен Василев, се завърнаха в страната ни и ни натресоха, тези, против които ние се борихме за техните свободи!
Те върнаха Рашков и Рашковщината!
А годината е 2023...
Хората по света мислят по какъв начин да пътуват в бъдещето, а у нас комунистическият разсъдък върна хората от предишното в нашето настояще, с цел да коват нашето бъдеще! 
Това е резултатът от Промяната на шарлатаните.
За страдание, до момента в който има шарлатани, ще има и шарани.
Предстои ново броене.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР